Maneesin varaus

Maneesin varaus

JOKAINEN maneesin käyttäjä huolehtii itselleen kulkuavaimen, joita saa ostaa 20 eurolla Juhani Alakoskelta tai Hanna Kankaalta. Vuosimaksun maksavilla maksu on perhekohtainen. Jos perheestäsi käy useampi ratsukko maneesilla samalla kuittauksella ja maksat käytön käyntimäärän mukaan, niin merkitse käyntisi maneesin pöydällä olevaan vihkoon. Jos käytät maneesia esim. valmennuksissa ja sinulla ei ole kulkukorttia (ovi on avattu valmiiksi) muista merkitä käyntisi AINA vihkoon: päivämäärä, nimesi ja laskutusosoite.

JOKAINEN KÄYNTI TULEE NÄKYÄ KULUNVALVONNASSA TAI VIHKOSSA!

Maneesin varauskalenteri google-tili. Kirjaudu käyttäjätunnuksella keskikylamaneesi(at)gmail.com, salasana: Maneesi6  Älä käytä tiliä muihin tarkoituksiin.

Muista merkitä kalenteriin AINA kuka varaa, montako ratsukkoa ja esim. mitä aiot: esteitä vai koulua, kellon aika ja mielellään vielä puhelinnumerosi.

Muista varata yksityis- , taphtuma- ja kisavaraukset aina Hanna Kankaalta p. 040 770 2224. Kisoja järjestettäessä ota yhteys myös mm. maneesin lanauksia hoitavaan Anne-Mari Ritolaan p. 0400 779 447.

Jos tarvitset lisätilaa esim. kisojen järjestämiseen Harjulan alueella, ota yhteys Juhani Alakoskeen 040 552 8474.

Vieritä ylös