Asumaan Keskikylään

Tontti

Talo Keskikylästä – Jalasjärvi-Kurikka. Tonttivalikoimastamme löytyy erikokoisia ja -näköisiä vaihtoehtoja: peltotilkulla tai ilman, metsäistä ja pellonreunaa, mäkimaastoa ja tasamaata. Kylän halki kulkeva kunnan vesijohto- ja viemäriverkosto helpottavat suuresti rakentamista.  Lisäksi kylälle on saatu valokuitu. Kaupan päälle pääset osaksi elävää kyläyhteisöä. Alla olevien linkkien kautta pääset katsomaan kuvia ja lukemaan tarkempaa tietoa myytävistä tonteista.

Keskikylän Maa- ja kotitalousseura tarjoaa myös kylään tupaa rakentavalle 300 €:n vuokravapaan kalustostaan! Tutustu linkin kautta maa-ja kotitalousseuran laajaan kalustovalikoimaan.

Kannattaa myös tutustuaTori.fi 

Mantila

Mantilassa kolmostien läheisyydessä myytävänä jokeen rajoittuva tontti. Yhteydenotot maanomistajaan puh. 040 840 7936

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä tonttivastaaviimme. Käydään katsomassa tontteja paikan päällä tai etsitään kylältä sinulle sopiva tontti. Jos sinulla on tarjolla tontti/ tontteja tuvalle, niin ole yhteydessä tonttivastaaviimme.

Jyränperäntie

Valoisa metsämaan tontti pellon reunalla hyväkuntoisen tien varrella. Etäisyys valtatielle 300 metriä ja maneesille vajaa kilometri. Tontin lisäksi on mahdollista ostaa myös pellonpala tontin vierestä esimerkiksi hevosharrastusta varten.

Myyjä: Pihlaja Pentti, puh 050 598 5055

Koskenmäentie

Suuri ja upea joenrantatontti keskeltä kylää hyväkuntoisen tien etelävierustalta. Turvallinen tieyhteys 150 metrin päässä kulkevalle hitaan liikenteen väylälle, lähimpään valtatieliittymään on matkaa noin puoli kilometriä. Kuntakeskukseen 9 kilometriä. Kunnallinen vesi ja viemäriverkosto kulkee tontin välittömässä läheisyydessä toisella puolella

Koskenmäentietä. Tontin koko sovittavissa tarpeen mukaiseksi.

Myyjä: Koskimäki Rauno, puh. 0500 562 337

Leväntie

0,5 – 1,0 hehtaarin metsäinen tontti rauhallisella paikalla lakian laidalla. Tontin vierestä kulkee hyväkuntoinen hiekkatie. Tontilta on matkaa valtatie 3:lle noin puolitoista kilometriä.

Myyjä: Pihlaja Matti, puh. 050 584 3759

Pentinmäentie

Valoisa aamuaurinkoinen tontti hyväkuntoisen tien varresta. Etäisyys valtatielle 300 metriä ja lähimpään naapuriin matkaa 150 metriä. Tontin vierestä mahdollisesti saatavilla peltoa vaikka hevosharrastukseen.

Myyjä: Alpo Nukarinen puh. 040 540 8556

Talo Keskikylästä – Jalasjärvi-Kurikka. Tervetuloa!

Vieritä ylös